Yhteystiedot

Kittex Oy
PL 145
04201 Kerava
kittex@kolumbus.fi
0400-619616

Käyntiosoite.
Kytkinkatu 2 a 7
04220 Kerava

Raahaa kuva tähän

Kuvateksti

Mainostekstiili-edustuksemme.

Edustamme tunnettuja ja laadukkaita mainostekstiilejä.

Tuoteet ja painatukset sekä brodeeraukset kaikki saman katon alta nopeasti sekä luotettavasti

Pyydä sinäkin tarjous jo tänään.

Mainostekstiilit.com logoMainostekstiilit.com

Kattava valikoima mainostekstiilejä! Käy tutustumassa!
Mallisto: www.mainostekstiilit.com

Clique logoClique - Euroopan johtava profiilivaatevalmistaja

"Cliquen mallistosta voit valita itsellesi ja yrityksellesi yksilöllisen ja jäljittelemättömän pukeutumistyylin. Rentoa, muodollista, yksiväristä tai kuviollista. Voit yhdistää malleja, värejä ja tyylejä helpommin kuin koskaan. Mallistoa suunnitellessamme paneuduimme helppohoitoisuuden ja monikäyttöisyyden arvoihin. Vaatteiden puhtaan selkeät linjat mahdollistavat nyt yhdistelmiä, jotka korostavat yrityksesi yksilöllisyyttä ja ainutlaatuisuutta. Eli juuri sitä mitä haluat viestiä. Onnistunut vaate huomataan!"
 Mallisto: Newwave.fi

New wave logoNew Wave - Tasapainoinen yhdistelmä ajan ilmiöitä ja klassisen jatkuvuuden perinteitä

"Trendien mukaan kehittyvä mallistomme on tasapainoinen yhdistelmä ajan ilmiöitä ja klassisen jatkuvuuden perinteitä. Värejä, sävyjä ja materiaaleja, jotka valintasi mukaan joko näyttävästi säväyttävät tai hillitysti sulautuvat ympäristöön, jossa liikut. Voit suunnitella ja varmistaa, että tavoittelemasi profiili huomataan. Oikealla tavalla, oikeassa paikassa. Juuri niin kuin itse haluat." 
Mallisto: Newwave.fi

Fruit of the Loom logo Fruit of the Loom - Laatua 150 vuoden kokemuksella

"Jo yli 150 vuoden ajan Fruit of the Loom on pitänyt lupauksensa - lupauksen laadusta ja luottamuksesta. Tarkkailemme vaatteittemme laatua tuotannon jokaisessa vaiheessa - teemme lankamme, leikkaamme kankaamme, ompelemme vaattemme ja paketoimme lopputuotteen itse. Kun ostat Fruit of the Loom tuotteita, voit olla varma mukavuudesta ja muodikkuudesta oikealla hintaa.
Mallisto: mainostekstiilit.com

James Harvest logoJames Harvest - Urheilullista eleganssia

"James Harvest Sportswear perustettiin suuren pelaajan kunniaksi - pelaajan, joka teki jatkuvasti kovaa työtä ja joka ei ollut koskaan tylsä, pitkästyttävä tai ennalta-arvattava. James Harvest Sportswear vaalii näitä arvoja. Vaatteet perustuvat amerikkalaiseen yliopistomuotiin, ja ne ovat aina erittäin laadukkaita ja tyyliltään ajattomia. James Harvest Sportswear -vaatteet ovat sekä mukavia että urheilullisia.. Kokemus osoittaa, että yritykset ja organisaatiot, jotka pitävät laatua erittäin tärkeänä osana markkinointiviestintäänsä, valitsevat useimmin James Harvest Sportswearin yritys-/mainosasujen toimittajaksi. "
Mallisto: james-harvest.com

Grizzly collection logoGrizzly - Ajattoman tyylikkäitä urheilullisia vaatteita ja laukkuja

"Grizzlyn tuotteilla saat helposti näkyvyyttä. Puhutteleva valikoima profiilivaatteita - siistejä, tyylipuhtaita ja klassisen urheilullisia vaatteita, niin seikkailuihin maalla ja merellä kuin liike-elämän jännittävissä kiemuroissa. Ajaton ja yksinkertainen suunnittelu pukee kaikkia ja samalla se korostaa parhaita puoliasi. Lukuisia pirteitä pikeepaitoja, makeita t-paitoja, sporttisia huppareita, käytännöllisiä takkeja ja lisäksi markkinoiden laajimpiin kuuluva laukkuvalikoima. Nykyaikaiset ja hyvin toimivat laukut meri-, ranta- ja kaupunkielämään johon kuuluu työtä ja ehkäpä shoppailua. Ujous pois - karhun vahvalla imagolla on liike-elämän jännittäviä polkuja helppo tallustaa! "
Mallisto: grizzlycollection.com

Mercatus clothing companyMercatus - Vaatteiden maahantuontia vuodesta 1993

"Mercatus on perinteinen tukkukauppa, jonka vahvuutena ovat korkeatasoiset tuotteet ja nopeat toimitukset. Mercatus onluotettava yhteistyökumppani, jolla on vakaa taloudellinen pohja, asiakaslähtöiset ja joustavat toimintatavat ja jatkuvasti uudistuva mallisto. Unohtamatta korkeatasoista ja laadukasta asiakaspalveluamme. Päätuoteryhmät ovat ATLANTIS- ja KEYONE -hatut ja asusteet sekä SOL´S-tekstiilit ja laukut. Mallistot sisältävät tuotteita naisille, miehille, nuorille sekä lapsille."
Teksti ja mallisto: mercatus.fi
Tutustu uuteen syysmallistoon 2013 >>
Tutustu kuvastoihin >>

Atlantis capsAtlantis

"Atlantis-merkkiä ei yhdistetä ainoastaan päähineisiin. Se yhdistetään myös tyypillisesti italialaisten perinteiden, kulttuurin, historian, tyylin ja muotoilun kontekstiin. Sen ansiosta Atlantiksen omalaatuinen tuotemerkki on levinnyt kaikkiin maanosiin. Jatkuva luovuuden kehitys, johon on yhdistetty uusien suuntauksen hakeminen sekä kauppakumppaneiden neuvot, takaavat sen, että Atlantis-päähine erottuu joukosta muotoilullaan, laadullaan, tunteita herättävyydellään ja trendikkyydellään."
Mallisto: atlantis-caps.com/flipbook/Atlantis/


Mainos- ja Liikelahjaedustuksemme

Sagaform - Ihanteellinen lahja - joko itselle tai muille

Sagaform on yksi johtavista pohjoismaisista design tuotemerkeistä. Alan johtavat suunnitteljat suunnittelevat tuotteet ruotsalaisen muotoiluperinteen pohjalta. Sagaform tuote on ihanteellinen lahja - joko itselle tai muille. Mallistomme jokainen tuote välittää iloa ja innovaatioita keittiöön ja pöytään, sekä sisällä että ulkona. Tuotteemme myydään kansainvälisessä verkostossa keittiö-, ja lahjatavaraliikkeissä sekä liilelahjoina. Sagaform on jäsenenä Nopeasti kasvavassa New Wave Groupissa.
Mallisto: www.sagaform.se