Yhteystiedot

Kittex Oy
PL 145
04201 Kerava
kittex@kolumbus.fi
0400-619616

Käyntiosoite.
Kytkinkatu 2 a 7
04220 Kerava

Suurkuvatulosteet

Fortius PVC verkko banderolli

Oli sitten kyseessä pieni kuva tai suuri kuva tai valtava kuva me toteutamme sen kustannus tehokkaasti.

Käytössämme ovat suurkuvatulostimet, jolla voidaan valmistaa kuvia säänkestävälle teipille, kankaalle, banneri materiaaleille, paperille, PVC -kankaalle, PVC -verkolle, PVC -valokankaalle, lippukankaalle, tarramuoville, reikämuoville, autotarroille, heijastinmuoville, läpinäkyvälle muoville, valokaappien ja valotaulujen muoville jne.

Monipuolisen tulostusmateriaalivalikoiman ansiosta, tarjoamme erittäin laaja-alaisen valikoiman tulostettavia kangas-, vinyyli- ja teippimateriaaleja. Käytetyimmät tulostusmateriaalit ovat:

PVC Frontlit - päältä valaistettava kangas
Tätä käytetään eniten suurten ja pienten mainosten valmistamiseen (PVC-bannerit, mainosjulisteet yms.)
• Paino 450g/m²
• Väri - valkoinen
• Enimmäismitat 5×50m


PVC-verkko / reikävinyyli
Kangas sopii keveytensä ja tuulenpitämättömyytensä ansiosta isojen pingotettavien mainosten valmistamiseen.
• Paino 340g/m²
• Väri - valkoinen
• Enimmäismitat 5×50m

PVC Backlit

Digitaalisesti painettu, värikäs PVC backlit-banneri on taustavalaistuihin mainospintoihin sopiva materiaali. Valmistamme yhdelle puolelle tulostettua banneria sekä kaksipuoleisesti, materiaalin etu- ja takapinnallle tulostettuja bannereita. Kaksipuolisesti tulostettu backlit toistaa värit paremmin myös kun taustavalaistusta ei ole. PVC backlit-bannerit ovat säänkestäviä ja sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tarvittaessa tarjoamme paloturvallisuustodistuksella varustettuja pvc-backlit materiaaleja.

Decotex 190 g/m2

Decotex on 190 g polyesterikangasta, jota käytetään enimmäkseen sisätiloissa ja erilaisissa mainosrakenteissa. Erityiset kangasvärit jäävät kankaaseen erityisen kirkkaasti ja selvästi. Lisäksi painettu banneri ei juurikaan näy läpi. Tämä puolestaan takaa värien syvyyden. Kaikki decotex-bannerit ovat loppuviimeisteltyjä välitöntä asennusta varten eli bannerin reunat on käännetty, ommeltu läpi, tarvittaessa vahvistettu polyesterinauhalla, reunat rei'itetty, tunneloitu tai tarranauhoitettuja. Painettu banneri on helposti puhdistettava (pestävä). Kankaalla on paloturvallisuustodistus B1.

Satinette 120 g/m2

Satiini eli taidesilkki on 120 g kiiltävä polyesterikangas, jota käytetään sisätiloissa. Erityiset kangasvärit jäävät kankaaseen erityisen kirkkaasti ja selvästi.

Kaikki satiinibannerit ovat loppuviimeisteltyjä välitöntä asennusta varten eli bannerin reunat on käännetty, ommeltu läpi, tarvittaessa vahvistettu polyesterinauhalla, reunat rei'itetty, tunneloitu tai tarranauhoitettu. Kankaalla on paloturvallisuustodistus B1.

 


Digitex
Materiaali muistuttaa kangasta, mutta se on viimeistelty PVC kerroksella. Materiaalille voi painaa oikein korkealla resoluutiolla. Tarkoitettu käytettäväksi sisätiloihin. Käytetään esittelyvälineissä juuri sen korkean laadun takia.
• Paino 240g/m²
• Väri - valkoinen
• Enimmäismitat 5×50m

Lippukangas
Säänkestävä laatukangas, josta väri ei irtoa kastuessa. Käytetään lippujen, pingotettavien bannerien sekä sisämuotoilun elementtien valmistamiseen.
• Paino 115g/m²
• Enimmäismitat 2×60m

Itseliimautuva paperi - paperi sisäkäyttöön, vinyyli, polypropyleeni, 3M. Tarravalikoimastamme löydät valmiiksi satoja sävyvaihtoehtoja matta-, kiiltävä- tai metallipintaisista tarroista. Käytämme aina korkealaatuisia tarramateriaaleja.

Jos haluamasi puuttuu listalta, ota yhteyttä ja kysy sopivaa ratkaisua.

Aineisto-ohjeet

Otamme mielellämme vastaan painovalmiin aineiston. Aineiston tulee olla painovalmis PDF-tiedosto. Painovalmis aineisto on Composite PDF-tiedosto, joka tulostetaan painolevylle arkkiasemoituna. Painovalmista pdf-tiedostoa ei myöskään korjata eikä muokata ilman eri sopimusta. Varmista siis, että valmis PDF-tiedosto on teknisesti oikein tehty. Aineiston muokkaamisesta / aineiston painokuntoon laitosta veloitamme erikseen.

Leikkausvarat, eli bleedit

Leikkausvara tarkoittaa sitä, että jos ei haluta valkoisia reunoja painotuotteeseen, niin ajatellun painopinnan värit täytyy mennä ei vain reunaan saakka vaan siitä yli. Jos halutaan, että väripinta menee leikkausrajaan asti, on aineistossa oltava leikkausvarat max 5 mm.

Tulostettavan aineiston voi toimittaa meidän FTP-serverille (pyydä tunnukset) tai lähettää sähköpostitse tai jollakin digitaalisella medialla, esim. muistitikulla, muistikortilla tai CD:llä. Tulostettavan aineiston formaatti voi olla pdf, tiff , eps,  ai ja cdr käy. 4-värisarjan taitossa kaikkien elementtien värit tulee olla määritettynä prosessiväreinä (CMYK). Värit voidaan tarvittaessa määritellä myös Pantone-väreinä. Fontit pitäisi olla konvertoitu viivatiedostoiksi.